10 grunner til å velge WordPress

WordPress ble lansert i 2003 og har siden lansering vokst til og bli verdens største Platform. Hver 4 nettside i verden er WordPress basert. Så hvorfor bør man velge WordPress. Vi skal gi deg 10 grunner til å velge WordPress.

1.Google mener WordPress er 99% optimalisert

Høy rank hos Google er noe alle som driver et nettsted ønsker. Derfor bør man når man skal vele platform velge noe som er optimalisert fra start så sparer du deg for mye tid. her kommre noen av faktorene som Google bruker for og gi nettsteder høy ranking.

  • Hastighet er en av de aller viktigste faktorene. WordPress er optimalisert for rask dataoverføring og laster nettsteder raskt. Vi her hos It-pro kan hjelpe deg å velge rett webhotell til din bedrift
  • Oppdateringer. WordPress oppdateres jevnlig for å fjerne Bugs og oppdatere sikkerhetshull slik at vi alltid har høy rank faktor på Google.
  • Navigering enkel navigering inne i WordPress er et av mange kriterier for god SEO. WordPress har enkle og fine menyer som gir siden en god navigasjons følelse som hjelper siden og ranke på google.
  •  Bilder Optimalisering av bilder er enkelt med WordPress. Du kan laste ned et tillegg som gjør dette for deg, eller du kan utføre dette selv veldig enkelt. Det går raskt og endre alt-tag og størrelse på bildet.
  • Sosiale medier Dette er en viktig del av SEO, Google vektlegger trafikk fra sosiale medier og med WordPress integreres dette enkelt.
  • Optimalisert WordPress er optimalisert for Mobil, nettbrett og desktop

2.WordPress er gratis 

WordPress er en åpen kildekode “Open Source” du står fritt til å bruke og utvikle videre på dette. Du trenger bare Webhotell og domene for å komme i gang.

3.WordPress er Enkelt

WordPress er enkelt å bruke og krever ikke noe spesielt med kode kjennskaper og man kan ganske enkelt bygge sin egen nettside som ser profesjonell ut og har et godt grunnlag for SEO.

4.Integrering

WordPress integrerer med så utrolig mye, det er enkelt og bygge inn video fra YouTube, Vimeo og andre tjenester. i tillegg kan du hente inn poster og bilder fra Facebook, Instagram og masse mer. du kan også automatisk poste fra nettsiden til sosiale medier.

5.Ikke bare en blogg Platform

WordPress har vokst til og bli en allsidig Platform som kan ha alt fra en moderne og profesjonell nettside til nettbutikk og Blogg. som nevnt tidligere så er hver 4 nettside laget på WordPress. Her er noen eksempler Coca-Cola, NASA, Microsoft, Sony, Samsung, Vogue og mange flere store selskaper.

Man kan ganske enkelt komme i gang med en nettbutikk helt gratis. eller lage en nettside for bedriften din. Alt man trenger for og komme i gang er et Webhotell og et domenenavn.

6.Tilleggsmoduler (Plugins)

Det nærmer seg rundt 60 000 tillegg for WordPress. Tilleggsmoduler er noe av det som gjør WordPress så utrolig populært, Plugins hjelper deg som bruker til og få ønsket funksjonalitet og samhandling med andre plattformer som Facebook, Mailchimp, CRM systemer m.m

7.Videre utvikling

WordPress har en enorm brukerbase som gjør at produktet og kildekode oppdateres jevnlig. Du kan være trygg på at plattformen utvikles og Bugs blir fikset. derfor er den et godt valg.

8.Sikkerhet

WordPress er en Platform med veldig bra sikkerhet, grunnen til at platformen holder høy standard er at den er så populær at Bugs og sikkerhetshull blir funnet raskt og oppdateringer rulles ut fort. en anne ting er at det finnes mange Tillegg (Plugins) som er med og hjelper deg holde siden din sikker. i tillegg bruker di store selksapene mye penger på og få testet sidene sine og er da med og gir opplysninger til WordPress om det oppdages feil i koden eller lignende.

9.Temaer (Themes)

Det finnes som sag rundt 60 000 Plugins, men det finnes nesten like mange Temaer tilgjengelig både gratis og gjennom kjøp. Temaer eller themes er ferdig laget websider med demo oppsett slik at man kan se hvordan det blir på sin egen nettside. Dette gir både inspirasjon og muligheter for å lage profesjonelle nettsider selv uten særlig kode kjennskaper.

10.Profesjonell bistand

Siden WordPress er så stort og så mange bruker plattformen, så er det naturligvis mange som er flinke til å utvikle nettsider basert på WordPress, ikke vær redd for å ta kontakt med noen som er eksperter på og bygge nettsider, di alle fleste vil ha en gratis runde med bedriften din for og høre hva du ønsker også komme med pris for å få dette bygget. Hvis man har en bedrift som allerede er i gang så har man naturligvis tusen ting og ta tak i så da kan det lønne seg og betale noen for å få bygget siden så slipper man og bruke tid på dette selv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *